Annonse

Emil Dahle klar for Start


Foto: Stabæk.no

Stabækspilleren blir en del av Starttroppen denne sesongen. Det melder klubben på egne nettsider. Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, mener signeringen løser mange floker som skadesituasjonen skaper.

– Han er en god fotballspiller. Det hjelper! Så er han anvendelig spiller som kommer godt med i en ganske utsatt spillertropp med mange skader og få folk, sier Brandsdal til Radio Sør.

Emil Dahle imponerte i treningskampen mot Viking i går, og Starttrener Mons Ivar Mjelde roste spilleren etter kampen. Stabæk og Stabæk er enige om en utlånsavtale frem til 20. juli for den anvendelige midtbanespilleren.

– Avtalen er at klubbene og spiller snakker sammen når avtalen utløper, og så får vi sammen finne en god løsning etter dette, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal til ikstart.no.

– Som spiller er jeg hardtarbeidene og kan spille i mange posisjoner. Den beste egenskapen er nok kanskje når jeg finner mellomrom og trer gjennom angrepsspillere i siste tredel av spillet, sier Dahle selv.

Emil Dahle får drakt nummer 9 i Start.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer