KRS247.no

Henter værvarsel...

Emil Dahle klar for Start

Stabækspilleren blir en del av Starttroppen denne sesongen. Det melder klubben på egne nettsider. Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, mener signeringen løser mange floker som skadesituasjonen skaper.

– Han er en god fotballspiller. Det hjelper! Så er han anvendelig spiller som kommer godt med i en ganske utsatt spillertropp med mange skader og få folk, sier Brandsdal til Radio Sør.

Emil Dahle imponerte i treningskampen mot Viking i går, og Starttrener Mons Ivar Mjelde roste spilleren etter kampen. Stabæk og Stabæk er enige om en utlånsavtale frem til 20. juli for den anvendelige midtbanespilleren.

– Avtalen er at klubbene og spiller snakker sammen når avtalen utløper, og så får vi sammen finne en god løsning etter dette, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal til ikstart.no.

– Som spiller er jeg hardtarbeidene og kan spille i mange posisjoner. Den beste egenskapen er nok kanskje når jeg finner mellomrom og trer gjennom angrepsspillere i siste tredel av spillet, sier Dahle selv.

Emil Dahle får drakt nummer 9 i Start.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/198406347″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]