KRS247.no

Henter værvarsel...

Ellevill ellevemålskamp for Vindbjart

Det ble litt av en målfest i hjemmekampen mot Vindbjart mot Fana på Moseidmoen i Oddsenligaens 3.avdeling i kveld.

Det første målet kom på et volleyskudd av Erlend Bucknet allerede etter fem minutter, mens Victor Vindfjell fikk kommet seg fri og satte inn 2-0 bare ti minutter senere.

Venndølene viste seg fra en effektiv side og Øyvind Gausdal satte inn sitt første da halvtimen var spilt. Samme mann la også på til 4-0 tre minutter før pause.

Etter pause gikk det ikke mer enn fire minutter før Fanas keeper måtte hente kveldens femte ball fra nettet. Denne gangen var det Preben Skeie som stod for scoringen etter å ha fått ballen fra Victor Vindfjell, som fikk sjansen til å socre 6-0 sju minutter senere.

Da var det nesten på tide at Fana gjorde noen grep og gjorde klar to innbyttere. Marcus Wichne fikk sjansen til å redusere til 6-1 før han ble byttet ut. Vindbjart lot gjestene få spille litt mer ball og svarte ikke umiddelbart på reduseringen.

Faktisk tok det 11 minutter fra 6-1 kom til Christian Follerås la på til 7-1 til venndølene. Joachim Dankertsen reduserte en gang til for Fana ni minutter senere.

Øyvind Gausdal fullført sitt hat-trick med Vindbjarts åttende mål sju minutter før slutt mens Henrik Frotvedt hos Fana pyntet litt på resultatet slik at det endte 8-3.

Gausdal er med dagens tre scoringer oppe i 11 mål denne sesongen og er ikke helt tilfreds med det som ble levert av han og lagkameratene foran 344 tilskuere på Moseidmoen.

– Når vi går opp til 6-0 så går litt av puffen ut av oss. Det er for dårlig at vi slipper inn tre mål på slutten. Det er ikke godt nok, sier Øyvind Gausdal til Vennesla Tidende.