Annonse

– Elendig av oss


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Stabæk-trener Bob Bradley sparer ikke på kruttet når han skal beskrive sine gutters innsats mot et overlegent Start-lag som virkelig hadde gjort hjemmeleksen sin.

– Start fortjener skryt for å vinne alle dueller. Vi bommet på selv de mest elementære tingene i kampen og tapte de fleste duellene, sier en sint Bradley til KRS247 som ikke ønsker å kommentere nærmere hva han synes om dagens Start-lag.

– Jeg er veldig skuffet over meg selv og laget. Vi oppførte oss på ingen måte slik som vi har gjort tidligere og kommer til å ha fullt fokus på at vi må skjerpe oss frem til Sarpsborg-kampen neste uke, forklarer amerikaneren som har en klar formening på hvor det sviktet.

– Forsvaret fungerte ikke, vi ble rundtspilt på midten og de fikk utnyttet veldig mye på kantene. Dette var elendig av oss på alle måter, sier Stabæks trener.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer