Annonse

Duellspillet må sitte


Arkivfoto: Lars Gunnar Bergstad

Håkon Opdal ble matchvinner med et stjernetreff fra midtbanen sist Start gjestet Ullevaal. Det ble bare ett poeng, men Starts sisteskanse tror de skal kunne klare å få med seg noe hjem fra Oslo denne gangen også.

– Muligheten for det er absolutt tilstede. Kampene kommer tett så vi har stilt fokuset inn mot Vålerenga og det er en kamp vi har alle muligheter i. Vi skal først og fremst reise dit for å gjøre en god fotballkamp. Og får vi til det så blir det et bra resultat også, sier Opdal til KRS247.

Han legger ikke skjul på at det har skortet defensivt for Start i de siste kampene.

– Det er veldig viktig å få det defensive til å sitte. Det har fungert bra i begynnelsen av serien, men vi har hatt et par glipper nå i det siste. Jeg vet ikke helt hva det skyldes, men vi har et ganske nykomponert lag, så vi må kanskje akseptere at det kan svinge litt utover sesongen. Men jeg tror at etter hvert som vi blir mer kjent, så skal de glippene komme så sjelden som mulig, sier Starts bakerste mann.

Han er klar på hva som må til for å slå Vålerenga.

– Vi skal først og fremst fokusere på vårt spill. Vi skal prøve å dominere kampen så mye som mulig og få til vårt offensive spill fordi det er jevne kamper i Tippeligaen og sist gang røk vi på dueller, så denne gangen må vi være på hugget og vinne disse, sier Håkon Opdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer