Annonse

Drømmer om cupsuksess


Trener for Randesund ILs A-lag på herresiden, Geir Arne Gundersen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

I dag ble første kvalifiseringsrunde i NM i forball for herrer offentliggjort av Norges Fotballforbund. Vigør reiser austover og møter Express, mens Randesund og Donn barker sammen i et skikkelig lokaloppgjør. RIL-trener Geir Arne Gundersen har tro på at hans grønne gutter skal kjempe seg videre til neste runde.

– Drømmen er å få Start på Sukkevann i første ordinære runde, sier Gundersen til KRS247.

Han mener det alltid er lov å håpe på et cupeventyr, selv uten Henrik Byklum som dro til Start i år.

– Det alltid lov å håpe på det. Vi har et ungt og spennende lag, selv uten en viss her Byklum.

Cupen er en bonus for lag som Randesund, og møter Donn som rykket ned fra 2. divisjon i fjor. Gundersen holder Donn som knappe favoritter.

– Vi har et godt lag. Mange unge fremadstormende gode fotballspillere som virkelig kan prestere på et høyt nivå. Det viste de med 6. plass i serien i fjor. Jeg tror ikke forskjellen på disse to lagene i 2016 trenger å være så stor.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer