Annonse

Drar til Island igjen


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Robert Sandnes er klar for en retur til islandsk fotball og kan blant annet forvente seg en mulighet til spill i Europaligaen kommende sesong etter at han fikk et tilbud fra KR Reykjavik han ikke kunne si nei til.

– Spill i Europa pirrer veldig, skal jeg innrømme. Også kontrakten er god, mye bedre enn de jeg hadde i de to islandske klubbene jeg har spilt fra før, Selfoss og Stjarnan, sier Sandnes til Sunnmørsposten.

Den tidligere Start-spilleren fikk også et tilbud fra Kristiansund, men eliteserielaget avbrøt forhandlingene av ukjent årsak. I tillegg skal Sandnes ha fått tilbud fra Hødd og Brattvåg.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer