Annonse

Drar mest sannsynlig hjem igjen


Arkivfoto: Lars Gunnar Bergstad

Starts leiesoldater fra Molde, med Ole Martin Rindarøy i spissen, kan være på vei tilbake til Rosenes by.

– Klubbene skal ha et møte og jeg er forberedt både på at jeg blir og at jeg må reise, sier Rindarøy til Fædrelandsvennen. Han har i utgangspunktet en leiekontrakt med Start som varer ut sesongen, men han konkurrerer med både Rolf Daniel Vikstøl og Robert Sandnes om en plass på laget. Rindarøy føler at han ikke har fått ut sitt potensial i Start.

Andreas Hollingens tid i gult og svart er avhengig av enten ny kontrakt med Molde eller at han får en kontrakt med Start. Norges Fotballforbund tillater nemlig ikke at en spiller kan være på utlån siste halvår av kontrakten. Hollingen har kontrakt med romsdalingene ut året.

Starts tredje leiesoldat som også ble hentet da Odd Berg ble ansatt som assistenttrener, er Emil Dahle og han tar utgangspunkt i at han er tilbake i Stabæk når overgangsvinduet åpner i sommer. Dahle ser for seg at han reiser tilbake til Bærum etter kampen mot Tromsø den 12. juli.

Start vil som vanlig ikke kommentere spillerlogistikk.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer