KRS247.no

Henter værvarsel...

Disse starter mot Sarpsborg 08

Til tross for at laget fra Østfold ble spådd en medalje før starten av årets sesong, så ligger de farlig nær nedrykkskampen mot slutten av sesongen. Det skyldes først og fremst at de har tapt de seks siste kampene i Eliteserien på rad. Sarpingene hadde også før kampen mot Genk i midtuka tapt til sammen åtte kamper, men fikk en etterlengtet opptur og kommer til Sparebanken Sør Arena fulle av selvtillit.

Start på sin side hadde vunnet tre kamper på rad, to i serien før Vålerenga ble for sterke på Intility forrige serierunde. Det er derfor et revansjesugent hjemmelag som tar imot Sarpsborg 08, et lag de ikke har slått hjemme i serien siden 2014. Da var blant andre Kristoffer Ajer, Zlatko Tripic, Solomon Owello, Seyi Olofinjana, Mattias Vilhjálmsson og Amin Nouri en del av Starts lag. Espen Børufsen er den eneste igjen i klubben som spilte den kampen og han er skadet.

De som skal sørge for den første eliteserieseieren på hjemmebane mot Sarpsborg 08 på fire år er følgende spillere som Kjetil Rekdal har tatt ut.

Jonas Deumeland står i mål.

I forsvar spiller Espen Hammer Berger, Damion Lowe og Simon Larsen.

På midten spiller Eirik Wichne, Afeez Aremu, Erlend Segberg og Elliot Käck.

Helt fremst spiller Herolind Shala, Adeleke Akinyemi og Tobias Christensen.

På benken sitter Håkon Opdal, Kasper Skaanes, Niklas Sandberg, Adnan Hadzic, Mathias Bringaker, Ibrahim Arafat Mensah, Aron Sigurdarson.

Geir Bakke har tatt ut følgende spillere til å fortsette den gode uken for laget fra Østfold.

I mål står Aleksandr Vasyutin.

I forsvar spiller Jon-Helge Tveita, Joonas Tamm, Bjørn Inge Utvik og Joachim Thomassen.

På midten spiller Amin Askar, Matti Lund Nielsen, Kristoffer Zachariassen og Tobias Heintz.

Helt fremst spiller Patrick Mortensen og Mikkel Agger.

På benken sitter Aslak Falch, Joackim Jørgensen, Gaute Vetti, Kristoffer Larsen, Harmeet Singh, Rashad Muhammed og Jørgen Strand Larsen.

Kampen starter kl. 18:00 og du hører den direkte på Metro Sør.