KRS247.no

Henter værvarsel...

Disse starter mot Sandefjord

Start kan langt på vei avgjøre sin skjebne i Eliteserien med tre poeng i dag mot et Sandefjord som har begynt å øyne et håp om kvalifiseringsplass. Men det er åtte poeng frem der før helgens serierunde og med Start-poeng, så forsvinner det håpet. Heltane fra Sørlandet har et glimrende utgangspunkt til å komme seg opp på 32 poeng, som er en magisk grense.

– Men det er ikke sikkert 32 poeng holder helt inn heller, sier Kjetil Rekdal til KRS247.

I og med at Stabæk tapte sin kamp mot Kristiansund lørdag, så kan Start med seier i dag si farvel til sjansene om å ende på direkte nedrykk, fordi da vil avstanden til Stabæk være ni poeng før de to siste serierundene.

Det er Start tredje kamp på seks dager, men den største forskjellen på kampen mot Molde og kveldens kamp mot Sandefjord, er at Damion Lowe og Afeez Aremu er tilbake fra karantene. Dette er laget Kjetil Rekdal har tatt ut til bortekampen på Komplett Arena.

Jonas Deumeland er tilbake i mål.

I forsvar spiller Espen Hammer Berger, Damion Lowe og Simon Larsen.

På midten spiller Eirik Wichne, Afeez Aremu, Erlend Segberg og Elliot Käck.

Helt fremst spiller Herolind Shala, Adeleke Akinyemi og Tobias Christensen.

På benken sitter Håkon Opdal, Henrik Robstad, Kasper Skaanes, Niklas Sandberg, Adnan Hadzic, Mathias Bringaker og Ibrahim Arafat Mensah.

Geir-Ludvig Fevang leder et lag som har spilt jevnt og godt mot de fleste, men måtte tåle et tap mot Kristiansund borte forrige helg. Han må klare seg uten Mohammed Fellah på grunn av skade og Marc Vales som soner karantene. Det betyr at det er følgende spillere som går ut i blått og rødt for Sandefjord.

Eirik Holmen Johansen står i mål.

I forsvar spiller Christer Reppesgård, Lars Grorud, Marius Høibråten og Stian Ringstad.

På defensiv midtbane spiller Emil Palsson og Enric Vallés.

På offensiv midtbane spiller Pau Morer, Håvard Storbæk og Pontus Engblom.

Helt fremst spiller Rufo.

På benken sitter Jacob Storevik, Mohamed Ofkir, Erik Mjelde, William Kurtovic, Victor Demba Bindia, Ole Breistøl og George Nuah Gibson

Kampen starter kl. 18:00 og du kan høre den direkte på Metro Sør.