Annonse

Disse skal sikre seier mot Sandefjord


Fra årets hjemmekamp mot Sandefjord - Foto: Lars Gunnar Bergstad

Start har fire cupfinaler igjen av sesongen i årets Tippeliga og den første er i morgen mot Sandefjord. Den kampen bør vinnes skal heltene fra Sørlandet fortsatt ha sjanse til fornyet kontrakt. Bård Borgersen jakter sin første seier som trener og har tatt ut følgende spillere til kampen.

Håkon Opdal er selvskreven, i tillegg er Sean McDermott med som andrekeeper. Av forsvarspillere har Borgersen tatt ut Jørgen Hammer, Michael Christensen, Gummi, Andreas Hollingen, Jon Hodnemyr, Alex De John og Rolf Daniel Vikstøl.

Ellers er følgende med på bussen til Sandefjord i ettermiddag: Espen Hoff, Daniel Aase, Henrik Breimyr, Espen Børufsen, Kristoffer Ajer, Erlend Segberg, Austin Ikenna, Lars-Jørgen Salvesen og Mads Stokkelien.

Det betyr at det blir gjort en drastisk forandring på laget som har vært nærmest uforandret i de tre siste kampene.

– Vi har brukt tid på å vurdere ulike kampbiler og har satt sammen en tropp og lag ut i fra det. Denne gangen er det Mathias Rasmussen som må være hjemme, sier Borgersen til IK Starts hjemmeside.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer