Annonse

Forlenger med Start


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Jonas Deumeland ble hentet i april da Håkon Opdal ble skadet og signerte da en kontrakt som varte ut sesongen. Nå er det klart at han blir i klubben til ut 2021.

– Vi har hatt dialog over lengre tid, og han har utviklet seg til å bli en viktig mann både i spillergruppa og på banen, så dette er veldig stas, sier sportslig leder i Start, Tor-Kristian Karlsen til ikstart.no

Før bortekampen mot Tromsø var Deumeland klar på overfor KRS247 at han trivdes i Kristiansand og hadde et ønske om å bli værende. Til klubbens nettside forteller tyskeren også at han har veldig tro på prosjektet som er i Start fremover.

Også trener Kjetil Rekdal er full av lovord om mannen som har holdt nullen for Start fem ganger denne sesongen.

– Han er veldig profesjonell, han er også erfaren, noe som er viktig i et ungt lag. Han har også prestert på et jevnt høyt nivå, og levert viktige redninger i mange kamper. Men jeg tror ikke vi har sett det beste av ham ennå, det er mer å hente, sier Rekdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer