KRS247.no

Henter værvarsel...

– Dette var totalfotball

Mons Ivar Mjelde er veldig emosjonell når han snakker om måten Start fremstod på i dag mot Stabæk. Han gleder seg over at hardt arbeid endelig betalte seg mot topplaget fra Bærum.

– Vi er godt organiserte og er med på å gjøre Stabæk dårlige. Dette var totalfotball og den beste tellende kampen Start noen gang har spilt i min trenerperiode, sier Mjelde til KRS247.

Han trekker også frem at de spilte veldig kompakt og var veldig flinke til å holde ballen i laget.

– De er enormt flinke til å stå høyt og da må vi være kreative og finne nye rom å spille i. Vi har jobbet ekstremt hardt i lang tid og jeg blir varm innvendig og ekstremt glad når spillerne fremstår slik som de gjorde idag, forteller treneren.

Start var godt forberedt i dag, var du redd for at de skulle bli slitne?

– Ja, det var jo varmt også. Vi stod veldig høyt og min eneste bekymring var at vi skulle få slitne bein, sier Mons Ivar Mjelde.

– Jeg synes angrepene som førte til målene våre var veldig gode og kommer av stor innsats. Vi henger mye mer sammen som lag og hadde tette avstander mellom leddene, det ga oss en veldig stor gevinst i dag, sier Starts trener som kan glede seg over en 9. plass på tabellen og et veldig godt utgangspunkt foran kampen mot Tromsø neste helg.