KRS247.no

Henter værvarsel...

– Dette var litt av hvert

Steinar Pedersen tar med seg de tre poengene mot Florø, men han ser at det er mye som må rette på før de to kampene neste uke.

– Vi trodde at de skulle komme veldig lavt, og komme på kontringer og vi forsvarer oss veldig god i de dødballsituasjonene som kommer. Vi holder nullen. Det er veldig deilig. Og offensivt så ser vi prov på litt i deler av 1. omgang, men så slutter vi å bruke ball i 2. omgang og vi skal være bedre med ballen i eget lag når presset blir høyere, sier Pedersen til KRS247.

– Vi mister ballen på vei fremover litt for ofte og har litt knotete spill. Vi får det ikke helt til å flyte i forhold til angrepsspillet, fortsetter treneren som ønsker å understreke at de møtte et formlag.

– Vi kommer fint i gang og møter en motstander som har vunnet seks på rad. Vi skal være gode på hjemmebane og fikk tre veldig bra poeng i dag. Vi skulle bygge videre på det vi var gode på sist mot Mjøndalen og vi fikk periodevis noe til.

Tror du at dere vant flere hjerter i dag?
– Vi har et sinnsykt hardtarbeidende lag som legger ned masse meter og jobber for hverandre, så har vi noen artister som byr på en del finesser, også så skal vi jobbe med relasjoner for å få enda bedre angrep og flere 6-0-seire som folk ønsker, sier han.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/playlists/345025183″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»450″ iframe=»true» /]