KRS247.no

Henter værvarsel...

– Dette overgår alt

Det kom 3568 betalende tilskuere på dugnadsfesten. Billettinntektene herfra sammen med inntekter fra sponsorer, annonsører og annet gjør at Start får tilført friske midler inn i klubbkassen etter dagens arrangement. Nøyaktig hvor mye er det foreløpig ingen som vet.

To personer som er svært glade for initiativet og for det økonomiske bidraget er styreleder Magne Kristiansen og administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal. KRS247 traff begge på gressmatten i det konsertene startet og før det endelige tilskuertallet ble kjent.

– Jeg hadde store forventninger før vi begynte, men dette overgår alt. Det å møte igjen disse tidligere spillerne, for meg som har vokst opp med Start er helt fantastisk. Hele pakken som leveres i dag er fantastisk. Høydepunktet til nå er da Andreas Lund smalt inn sin scoring på slutten, for slik har jeg sett han score i betydningsfulle kamper, sier Kristiansen.

– Men hva betyr en slik dag som dette for Start?

– Jeg tror at vi kommer nærmere folk og folk kommer nærmere spillerne. Dette har noe med å bygge merkevaren Start. Dessuten bidrar arrangementet med et ikke ubetydelig bidrag i kroner og ører. Men jeg tror det å lage en happening, der folk kan gå smilende fra stadion etter en god opplevelse, betyr vel så mye som det økonomiske.

Øgrey Brandsdal synes dagens arrangement holder så høy kvalitet, at han mener mange har gått glipp av mye.

– Det er jo en utrolig spesiell opplevelse. Vi var jo veldig spente på hvor mange som kom og hvordan interessen rundt arrangementet ville være. Det er en positiv påminnelse for oss som jobber med dette, at det er så mange som ønsker å være med å mimre med gårsdagens- og nåtidens helter. Flere folk burde fått med seg dette, for det er nok det beste arrangementet vi har hatt på Sparebanken Sør Arena noen gang, sier Startdirektøren.

Han er spent på hva arrangementet kan innbringe rent økonomisk.

– Nå tenkte vi ikke på dette når vi satte årets budsjett, så hver eneste krone som kommer inn på dette arrangementet er viktig for klubben. Hva det endelig resultatet blir får vi telle opp når den tid kommer.

– Det viser seg i oppmøtet at Start betyr mye for lokalsamfunnet?

– Javisst. Vi har hatt en rufsete vinter, der vi har vært gjennom mye. Så derfor er det godt å få en påminnelse om at det vi driver med betyr mye for veldig mange, avslutter Øgrey Brandsdal.