Annonse

– Dette er noe å bygge videre på


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Bård Borgersen fikk en marerittdebut som trener forrige uke mot Sarpsborg 08, denne gangen ble det helt motsatt da tapsrekken ble etterfulgt av en kamp som endte ikke bare uavgjort, men også med ingen baklengsmål. Det er Starts trener utrolig fornøyd med.

– All ære til gutta å holde nullen. Det er bra i forhold til den defensive jobben. En veldig disiplin i forhold til inngangen til kampen og det å ta ut spissene deres. Vi ønsker å stenge de høyt slik at de måtte slå langt mot spissene. Så jeg synes de var veldig flinke og konsentrert i forhold til posisjoneringene og tok virkelig brodden av alle fremspillene, sier Borgersen til KRS247 som gjerne skulle sett at de kunne ha kronet festkvelden med en seier.

– Vi er lei oss av å ikke få tre. Denne prestasjonen er noe å bygge videre på. Den gløden, den duellkraften og det offensive spillet både i kontringsfasen, men også mot etablert spill er masse å bygge videre på. Vi viser også at vi klare å holde nullen, så den kraften må vi bare ta med oss, sier Bård Borgersen og synes også de var gode offensivt og som natt og dag i forhold til mot Sarpsborg 08.

Da var det som å se Haisommer eller Motorsagmasakren når du ser på det offensive, jeg trodde ikke mine egne øyne, sier Starts trener.

Mathias Rasmussen ble av den lokale juryen kåret til dagens beste spiller. Og Borgersen valgte å gi ham sjansen til å spille hele kampen for Start mot Lillestrøm i dag og beskriver unggutten som en uredd type.

– Han har helt spesielle ferdigheter og er en artig spiller å se på. Han har en evne til å sette opp andre i gode posisjoner, sånn at han er en luring selv til å passere leddet og gjøre store ting. Så hvis han stabiliserer seg på sitt beste, så er han en veldig god spiller, sier Bård Borgersen.

Hør hele intervjuet med Starts trener her

Hør intervjuet med Starts bestemann her
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer