KRS247.no

Henter værvarsel...

– Dette er ikke et hat- og rivaloppgjør

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, sitter med en litt spesiell følelse om dagen. Det snakkes mye om Slaget om Sørlandet, men Brandsdal understreker at det ikke finnes noe hat eller rivalisering mellom de to klubbene.

– Start og Jerv har ikke vært rivaler tidligere. Det er fullt fortjent at Jerv spiller denne kvallikfinalen etter to opprykk på rad og en kjempesesong. Vi er glade for at vi har fått en ny mulighet til å berge plassen mens Jerv er glade for å ha muligheten til å rykke opp. Vi håper det beste laget vinner, sier Brandsdal til KRS247.

Det er så langt solgt mellom 6500 og 7000 billetter til den avsluttende kampen på Sparebanken Sør Arena. Brandsdal håper på fullsatt, men vil ikke si om reklameseilene i hjørnene på tribunen blir fjernet.

– Vi har ikke vurdert det så langt. Vi må se an hvordan billettsalget fortsetter. Vi venter på noen av sesongkortholderne og at de skal løse billett. Dessuten er det jo litt avhengig av resultatet på Levermyr, sier direktøren.

– Det kan ligge i kortene at det blir utsolgt. Interessen fra Aust-Agder har også vært stor, og vi har åpnet enda et felt til bortesupporterne for å samle flest mulig Jervfans i borteseksjonen så de slipper å sitte blant våre supportere, sier Brandsdal.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/233619106″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]