KRS247.no

Henter værvarsel...

– Dette betyr alt

Lars-Jørgen Salvesen var tredje sist på ballen som endte med Lasse Sigurdsens heading i nettet. Han ble dratt ned i en indreløperposisjon og det førte til mange spennende situasjoner.

– Jeg synes det var frustrerende at dommeren hele tiden skulle blåse på meg. Jeg skulle gjerne likt at han lot det gå litt lenger og at jeg kunne ta med meg ballen. Jeg har lyst til å score så lenge vi kan få til spillet, sier Salvesen til KRS247.

Han synes de ble løpene litt for mye etter og i mellom i store deler av 1. omgang, en omgang der bortelaget hadde det meste av både banespillet og ballen.

– Vi skapte veldig lite og det ble store avstander og vi kom i undertall. Men så tar vi opp intensiteten og får et par overgangsmuligheter. Så har vi også en periode med tre hjørnespark på rad. Vi fikk også mye mer bevegelse og defensivt fikk vi tettet mer, sier lysluggen.

Han er selvfølgelig veldig lettet over at seieren endelig har kommet.

– Det er noe vi har jobbet for i hele år og nå kan vi stoppe munnen på alle de som har snakket oss ned.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/284597625″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]