KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det var rørende

Det ble en magisk stemning da Espen Hoff ble byttet inn etter at Robert Sandnes hadde sendt Start i ledelsen og sendte legenden ut på banen til sin siste seriekamp i karrieren. Han er fornøyd med hele opplevelsen bortsett fra en vesentlig ting.

– Rent bortsett fra det fotballmessige var det en fin opplevelse. Jeg setter utrolig stor pris på den støtten, de hyggelig ordene jeg har fått og det som har blitt gjort for å gi meg en flott avslutning, sier Hoff til KRS247.

Han utelukker ikke at det kan bli noe sidekommentering for Radio Sør på nyåret skulle sjansen by seg, men ellers er han hemmelighetsfull med hva fremtiden bringer.

– Jeg skal gå over i en sivil jobb, en mer 9-4-jobb som det kalles. Men hva som skjer får jeg komme tilbake til etter sesongen, sier ringreven som tror det gror godt hos Start.

– Jeg tror unguttene har mye å gi, langt mer enn meg i min fase av karrieren. Jeg håper vi er i stand til å få tak i folk som kan være med å dra lasset og få Start rett opp igjen. Det er mange som har tatt store steg allerede og jeg tror flere av de vil gjøre det samme, sier Hoff.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/290696344″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]