Annonse

– Det var ikke straffe


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Håkon Opdal er helt enig med kritikerne i at hjemmelaget ikke skulle fått straffespark etter halvspilt førsteomgang. Starts sisteskanse benytter også anledningen til å skryte av den defensive innsatsen mot Sarpsborg 08.

– Vi klarte å stå imot alt de hadde å komme med, bortsett fra en gang, sier Opdal til KRS247.

Den ene gangen var en gang for mye i og med at innbytter Matti Lund Nielsen fikk servere et flott innlegg mot Jonas Lindberg som kunne stupheade inn vinnermålet. Dermed fortsetter nedturen for Start og oddingen er klar på hvor det sviktet denne gangen.

– Jeg synes vi klarer å etablere spill både i begynnelsen av 1. og 2. omgang, men de tar over etter hvert. De får i gang sitt pasningsspill og de klarer å forsvare seg godt på egen halvdel. Vi var forberedt på at det kom til å bli mye kantspill og vi måtte forsvare oss hele tiden. Det ble vanskelig for oss å skape noe når vi ble presset bakover hele tiden, sier Opdal som ikke tror ruskeværet i Sarpsborg påvirket spillet mye.

– Absolutt ikke.

Hva tar dere med dere av positive ting frem mot Odd neste helg?
– Odd spiller og tenker nesten likt som Sarpsborg med mye spill på kantene og jeg synes vi klarte oss bra i boksen på innleggene som kom. Vi stod godt imot der, så det må vi bare perfeksjonere. Så må vi skru litt mer til på det offensive ved at vi angriper med litt flere folk når vi først er på vei fremover, sier Håkon Opdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer