Annonse

– Det var ikke noe jåleri fra start


Foto: Glenn Faannessen

Sarpsborg 08s trener Geir Bakke lever godt med at oppturen fortsetter også etter landslagspausen. Nå kan laget hans se oppover på tabellen.

– Vi konsentrerer oss om å bli litt bedre hele tiden og det har vi blitt nå i høst. Vi har fått en gruppe som fungerer godt sammen. Vi har fått inn nye fjes og fått tilbake spillere fra skade. Og vi vinner fortjent i dag og det er deilig, sier Bakke til KRS247.

– Hva er det dere lykkes med i dag?

– Det er ikke noe jåleri fra start. Vi visste at da vi gikk ut i dag ville vi møte et agressivt og tent Start-lag som vi måtte møte med samme mynt. Bruke bakrom, ha ettertrykk og kjøre litt på dødballer og lange innkast og det fikk vi betaling for.

Bakke synes laget hans ikke leverte helt perfekt spill og ser at det er flere ting de kan bli bedre på foran kampen mot Haugesund neste helg.

– Vi skal bli enda kvikkere på spillet vårt. Vi er litt rustne etter innlegg, sier Geir Bakke som selvfølgelig har fått med seg tabellsituasjonen og er offensiv i tankegangen.

– Vi skal opp og frem, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer