Annonse

– Det var gøy å spille i dag


Foto: Glenn Faannessen

Start-kaptein Rolf Daniel Vikstøl er skuffet over at de ikke får med seg noe fra kampen. Men han roser likevel lagkameratene sine som gjorde at Start viste seg fra sin beste side.

– Vi var virkelig på høyde i dag mot Norges beste lag. Vi tør å holde ballen i laget og tar overgangene når vi kan det. I dag slipper vi oss løs og viser hva som bor i laget, sier Vikstøl som synes de klarte seg veldig bra defensivt.

– Både Alex [De John] og Henrik [Robstad] spiller en meget god kamp og vi er meget solide gjennom hele kampen. Jeg synes det er mange her som fortjener skryt. Og det er ekstremt viktig at vi viser vi kan spille jevnt med de beste lagene, sier kapteinen som tror det ble hektisk mot slutten.

– Det er de små detaljene som avgjør. De fikk mange dødballer mot slutten der og vi visste at de hadde mange gode boksspillere, spesielt Matthias Vilhjalmsson, sier Rolf Daniel Vikstøl.

Hør hele intervjuet med Vikstøl etter kampen her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer