Annonse

– Det var et rent mareritt


Foto: Glenn Faannessen

Michael Christensen hadde ikke en god dag på jobben mot Rosenborg og følte det var to skritt tilbake å slippe inn fire mål mot serielederen.

– De scorer på stort sett alt og har dommeren med seg. Det var langt fra godt nok fra oss i dag, sier Christensen til KRS247.

Han sier at de ikke akkurat mistet troen på at de kunne få til noe, men at det ble vanskelig da de fikk raske mål i mot.

– Det var noen situasjoner i dag hvor de utnytter dårlig konsentrasjon og uoppmerksomhet hos oss og det går utover min stolthet å slippe inn så mange mål igjen, sier Starts danske midtstopper. Han tror de vil klare å holde seg over streken.

– Det er bare å ta på oss arbeidshanskene og ha fullt fokus på de siste kampene, sier Michael Christensen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer