KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det var en skikkelig sliteseier

Lars-Jørgen Salvesen ble kåret til dagens Starter av den lokale juryen på Sparebanken Sør Arena. Kanskje ikke så rart siden han igjen kom på scoringslisten og bidro samtidig med assist på Erlend Segbergs utlikning mot Tromsø.

– Det er veldig deilig å vinne igjen. Vi var fryktelige det første kvarteret. Det var gutter mot menn, men så får vi et litt heldig mål på corneren. Så kommer vi ut i andre omgang og viser oss mer i duellene, sier Salvesen til KRS247.

Han er enig med Vikstøl at det ikke var den beste kampen de hadde spilt i år.

– Vi har hatt mange gode kamper i vår, til og med kamper der vi spilte bedre enn nå men ikke vant. Det at vi vinner i dag, viser at vi har kapasitet i laget og det er deilig at det endelig holder inn, sier lysluggen som merket et skikkelig press siste kvarteret etter at Start ble redusert til ti mann.

– Det blir sånn at de trenger et mål og vi må ta mer vare på ballen. Jeg føler at vi ikke klarte det så godt, men vi klarte å stå i mot og det er det som betyr noe, avslutter Salvesen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/288364272″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]