Annonse

– Det største talentet jeg noen gang har sett


Foto: Glenn Faannessen

Slik beskriver Steffen Lie Skålevik spilleren som slo frisparket leiesoldaten fra Brann stanget inn med ansiktet til 0-2 i lokaloppgjøret mot Arendal.

– Han er så god på alt mulig, han kommer nok til å bli solgt til en storklubb. Han er bare så forbanna god at jeg vet ikke helt hva jeg skal si engang, sier Skålevik til KRS247.

– Det at Steffen kaller meg for det største talentet er utrolig hyggelig, for en spiller og en type som han er. Du ser jo hvordan han er i dag. Uten han så hadde dette blitt vanskelig, repliserer Christensen tilbake på skryten fra bergenseren.

Start klarte å holde nullen for første gang siden 13. august. Da vant Start 2-0 hjemme mot Florø.

– Vi gjør jobben vår. Vi skulle vinne og holde nullen og det var det vi gjorde, forteller midtbanespilleren videre.

Skålevik måtte ut med en smell i ankelen mot slutten av 2. omgang, men han tror ikke skaden vil sette ham på sidelinjen i sesonginnspurten.

– Jeg har lyst til å spille kamper, men jeg vet ikke om jeg skal trene så masse. Jeg har ikke trent denne uka, men nå har vi åtte dager til neste kamp, så da har jeg god tid til å få den på plass, sier Skårevik som fortsatt ikke vil si noe mer om sin fremtid i klubben.

Hør hele intervjuene i spillelisten under.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer