Annonse

– Det sitter en sinna gjeng i garderoben


Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal. | Foto: Tor Erik Schrøder

Administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal er veldig fornøyd med det Start viste borte mot Strømsgodset og det han likte best, er at tenningsnivået var som forventet.

– Vi hadde som målsetning at vi ville se mer energi og det synes jeg vi så. Vi står dessverre igjen med null poeng. Men det er ikke lett å reise fra Marienlyst med poeng, sier Brandsdal til KRs247.

Han synes Start fikk en god start på kampen, men så lager de selvmål og straffe. Det kaller han for symptomatisk med et lag som har utur.

– Gjengen som sitter i garderoben er ikke skuffet, de er sinna og det lover veldig bra, sier direktøren som tror Start vil klare å plukke nok av de 27 resterende poengene til å spille i Tippeligaen også neste sesong.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer