KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det funker bra defensivt

I Bård Borgersens første kamp som hovedtrener for Start gikk laget på sitt åttende strake tap. Laget ligger nå på direkte nedrykk.

43-åringen har sammen med spillerne arbeidet mye med den defensive strukturen inn mot kampen mot Sarpsborg 08. Han var fornøyd med mye etter kampen og trakk spesielt frem at man slapp motstanderen til få sjanser.

– Jeg teller tre sjanser, men jeg teller dessverre også tre mål i mot. Jeg sa før matchen at jeg godkjenner tre sjanser eller mindre. Dessverre ble sjansene mål og det er helt avgjørende og ødeleggende for oss. Spesielt når de to første kommer veldig tidlig og den ene kommer på en unødvendig dødball, sier Bård Borgersen til KRS247 etter kampen.

– Hvordan vil du oppsummere dagens kamp?

– Vi må ta med oss det som var bra i den defensive strukturen og det harde arbeidet og disiplinen i forhold til dette. Og så må vi utarbeide en helt annen kraft i det offensive spillet og samhandlingene. Mads Stokkelien og Lars Jørgen Salvesen er noen råskinn og hvis vi får spilt oss inn i boks, så kommer vi til å score mål, sier Borgersen.

Han er klar på hva som skal være fokus på treningsfeltet i uken som kommer.

Det hjelper ikke å skru mer til på det defensive, for det er ganske bra. Vi må jobbe med det offensive. Dette for å unngå å få spill mot oss hele tiden, for da slår det sprekker før eller senere uansett. Så vi skal i angrep, avslutter Starttreneren.