Annonse

– Det må sitte defensivt


Foto: Glenn Faannessen

Jon Hodnemyr fikk et kjedelig comeback i gult og svart da han spilte hele kampen mot Bodø/Glimt forrige helg. Men han lar ikke en slik opplevelse sitte for lenge igjen i kroppen.

– Nei, det handler om å få den kampen ut av sinn og bein så fort som mulig, så det går over etter et par dager. Da er det ny giv og fullt fokus på å få humøret opp før neste kamp, sier Hodnemyr til KRS247.

Til tross for fire tap på rad, er stemningen i troppen fortsatt god selv om det selvfølgelig ligger noe i bakhodet at det er en stund siden forrige seier.

– Samholdet i gruppa er fantastisk, men det merkes at man har noen tap i ryggsekken, sier Starts nummer 2.

Dersom han får en ny sjanse fra start i dagens hjemmekamp mot Odd, satser Hodnemyr på å kunne bidra både offensiv og defensivt, men fokuset blir definitivt bakover på banen.

– Ja, helt klart. Når du har sluppet inn fem mål så er det klart at vi må få på plass det defensive, sier Jon Hodnemyr.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer