KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det har vært litt opp og ned

Det er slik Espen Børufsen beskriver sin 2016-sesong så langt. Han er klar på at han har mer å gå på, og håper å kunne bidra til å vinne krigen mot Sogndal i helgen.

– Jeg har ikke prestert som jeg skulle ønske jeg kunne gjøre, men jeg synes det begynner å komme seg. Resultatmessig for laget er vi ikke fornøyd med det. Vi jobber steinhardt hver dag og vi håper på at det bedrer seg. Det har jeg veldig troa på at det gjør, sier Børufsen til KRS247.

Han forteller at han helst skulle spilt venstrekant hver kamp, selv om han mener han kan bidra på motsatt side.

– Det er ikke noen tvil om at det er venstrekanten jeg trives best på, men jeg spiller der jeg blir satt og jeg mener helt klart at jeg kan bidra med noe på høyrekanten også. For min egen del må jeg fortsette å jobbe beinhardt på trening og være veldig nøye med hvordan jeg skal jobbe i min rolle. Det handler om å få brukt mine egne styrker, sier Børufsen.

Han ser frem til Sogndal på søndag, og mener laget er godt forberedt på det Sogndal har å komme med.

– Vi er forberedt på en krig!

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/265052905″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]