Annonse

– Det har vært litt opp og ned


Espen Børufsen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Det er slik Espen Børufsen beskriver sin 2016-sesong så langt. Han er klar på at han har mer å gå på, og håper å kunne bidra til å vinne krigen mot Sogndal i helgen.

– Jeg har ikke prestert som jeg skulle ønske jeg kunne gjøre, men jeg synes det begynner å komme seg. Resultatmessig for laget er vi ikke fornøyd med det. Vi jobber steinhardt hver dag og vi håper på at det bedrer seg. Det har jeg veldig troa på at det gjør, sier Børufsen til KRS247.

Han forteller at han helst skulle spilt venstrekant hver kamp, selv om han mener han kan bidra på motsatt side.

– Det er ikke noen tvil om at det er venstrekanten jeg trives best på, men jeg spiller der jeg blir satt og jeg mener helt klart at jeg kan bidra med noe på høyrekanten også. For min egen del må jeg fortsette å jobbe beinhardt på trening og være veldig nøye med hvordan jeg skal jobbe i min rolle. Det handler om å få brukt mine egne styrker, sier Børufsen.

Han ser frem til Sogndal på søndag, og mener laget er godt forberedt på det Sogndal har å komme med.

– Vi er forberedt på en krig!
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer