KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det har vært en variert sesong

Vindbjart ligger på en 7. plass på tabellen i Oddsenligaens 3. avdeling etter snaue halvspilt sesong. Det er lavere enn det Steinar Skeie hadde forventet før sesongen kom i gang.

– Vi har sluppet inn for mange mål og ikke scoret nok selv, forklarer Vindbjart-treneren til KRS247 på telefon fra Kroatia. Laget har scoret 27 mål på de 11 første kampene, det er nest flest i avdelingen, bare slått av Vidar med 29 scorede mål.

De blå fra Vennesla har hatt en variert sesong på mange måter med ganske forskjellige resultater i divisjonen, men også cupeventyr mot Start og Odd, det har uten tvil vært høydepunktene.

– De cupkampene har vært noen skikkelige høydare og virkelig bevist hvor gode vi kan være på vårt beste. Jeg tror ikke kampene har påvirket spillerne så veldig mentalt, til tross for at vi ikke fikk det så bra til i serien etter cupkampene, sier Skeie.

Vindbjart fikk en fin avslutning på vårsesongen med en 5-2-seier mot Fyllingsdalen, det ligner mer på det laget ønsker å fremstå som, ifølge treneren.

– Jeg vet at vi har mer å gå på, men det var en fin opplevelse. Vi har slitt endel med skader i vårsesongen, så jeg håper å få nok folk tilbake fra skade slik at vi kan stille et godt nok lag til de kommende kampene til høsten, sier han.

I fjor var det stort snakk om et mulig opprykk for venndølene, noe som også var målsetningen foran årets sesong. Men akkurat nå ligger de på en sjuendeplass etter snaue halvspilt, det er litt under målsetningen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/214490340″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]