Annonse

– Det går veldig bra med ham


Foto: Glenn Faannessen

Ullensaker/Kisas trener Vegard Skogheim måtte se en sentral spiller forlate banen med skade etter en situasjon som heldigvis ser ut til å ende godt.

– De som var utpå der fikk merke det helt innpå kroppen. De synes jo dette er en helt vond opplevelse, selvfølgelig. Vi på sidelinjen synes jo veldig synd på Abshir. Han har vært en veldig god midtstopper for oss i år og må ut. Men nå ser det ut som det går veldig bra med ham. Han fikk en real knockout, kan du si på boksespråket og måtte ta telling også er han oppe igjen og blir med oss i bussen hjem, så vi skal nok få ham på beina igjen ganske kjapt håper jeg, forteller Skogheim til KRS247.

– Hvor mye preger den skaden resten av kampen for deres del?

– Det ble litt rotete etter det. Vi hadde fem minutter igjen og da ble det to mål, så det tyder jo på at vi nesten ikke kom i gang begge lagene. Start scoret jo først, så fikk vi det målet på slutten. Men vi hadde jo troa på det i pausen, men jeg sa det nå etter kampen at det virket som vi ikke hadde tro på at vi kunne vinne i det hele tatt. Så Start vinner fullt fortjent. De er det klart beste laget i 2. omgang og får lov til å spille oss lave og sånne ting, og vi er ikke oppi situasjoner, føler jeg. Det er liksom et par sporadiske angrep også skaper vi jo ingenting, oppsummerer treneren.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer