Annonse

– Det går i rykk og napp for oss


Foto: Glenn Faannessen

Vålerengas trener Kjetil Rekdal er selvfølgelig ikke fornøyd med at de igjen ikke klarte å vinne på hjemmebane og mener det er mange grunner til at de ikke fikk det til i dag.

– Vi scorer for lite mål og Start får en gratis scoring fra midtstreken. Vi skulle også hatt straffe og det var heller ikke offside, sier Rekdal til KRS247.

De to siste tingene som Vålerengas trener nevnte, ble motbevist av dagens dommer Svein Oddvar Moen, som berømmer sin assistent for å dømme offside da Braaten satte ballen i nettet et kvarter før slutt. Han synes heller ikke at Henrik Breimyrs hands på overtid var noe å dømme straffe på.

– Offsiden var en perfekt avgjørelse fra min assistent og handsen synes jeg ikke var straffbar, sier Moen til KRS247.

Kjetil Rekdal gjorde også to bytter i pausen og begrunnet det ene med mangel på form til Rasmus Lindkvist, som har vært syk og skadet en periode.

– Vi ønsket mer løpsstyrke og jeg synes vi klarte det forsåvidt. Vi har stor kontroll på Start som bare har et skudd på mål som keeper redder ellers så er de ikke i nærheten av å score i det hele tatt i kampen, sier Vålerengas trener.

Hør hele intervjuet med Rekdal her
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer