KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det går i rykk og napp for oss

Vålerengas trener Kjetil Rekdal er selvfølgelig ikke fornøyd med at de igjen ikke klarte å vinne på hjemmebane og mener det er mange grunner til at de ikke fikk det til i dag.

– Vi scorer for lite mål og Start får en gratis scoring fra midtstreken. Vi skulle også hatt straffe og det var heller ikke offside, sier Rekdal til KRS247.

De to siste tingene som Vålerengas trener nevnte, ble motbevist av dagens dommer Svein Oddvar Moen, som berømmer sin assistent for å dømme offside da Braaten satte ballen i nettet et kvarter før slutt. Han synes heller ikke at Henrik Breimyrs hands på overtid var noe å dømme straffe på.

– Offsiden var en perfekt avgjørelse fra min assistent og handsen synes jeg ikke var straffbar, sier Moen til KRS247.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/225577795″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Kjetil Rekdal gjorde også to bytter i pausen og begrunnet det ene med mangel på form til Rasmus Lindkvist, som har vært syk og skadet en periode.

– Vi ønsket mer løpsstyrke og jeg synes vi klarte det forsåvidt. Vi har stor kontroll på Start som bare har et skudd på mål som keeper redder ellers så er de ikke i nærheten av å score i det hele tatt i kampen, sier Vålerengas trener.

Hør hele intervjuet med Rekdal her

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/225577548″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]