Annonse

– Det finnes ingen bedre følelse


Foto: Henrik Gimle

Fløy spiller også neste sesong i 2. divisjon, men seieren satt langt inne.

Foran 360 tilskuere på Colorlinebanen tok det 25 minutter før hjemmefansen kunne slippe jubelen løs da Lars Christian Thorsen sendte Fløy i ledelsen.

Men Sola er en vanskelig motstander, og viste det ved å sette inn 1-1 like før pause.

På det tidspunktet var Fløy fortsatt sikret plass i divisjonen, to poeng foran laget fra Østlandet.

Men det tok sin tid etter pause før avgjørelsen kom, og etter bare ti minutter hadde utlikningen kommet i østfylket. Fløy var fortsatt sikret plass med uavgjort, men alle kunne slippe jubelen løs sju minutter før slutt.

Henrik André Dahlum gjorde det han har gjort så mange ganger tidligere, og scoret det avgjørende målet som førte til at Fløy vant 2-1.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Matchvinner Henrik Andrè Dahlum intervjues av TV2s Davy Wathne etter kamp (Foto: Henrik Gimle)

– For å være helt ærlig, tror jeg ikke det finnes en bedre følelse enn å bli matchvinner. Det er bare helt fantastisk, forteller en meget glad målscorer til KRS247 like etter kampslutt.

– Jeg stortrives her, og kunne ikke hatt det bedre akkurat nå, sier Dahlum som legger til at det går mot en ny sesong i Fløy.

Også Fløys sisteskanse var fornøyd etter at plassen var sikret.

– Vi får ikke satt det andre målet før det er vel rundt ti minutter igjen, og det er deilig. Jeg synes det er fortjent at vi vinner, sier målvakt Samuel Dircsher.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Fløy trener Tommy Taylor og assistenttrener Morten Halvorsen (Foto: Henrik Gimle)

Fløy-trener Tommy Taylor var veldig fornøyd etter kampan. Han synes laget spilte bra de første 45 minuttene og mente laget var uheldige som ikke traff på sjansene.

– Jeg sa til gutta i pausen at de skulle gå ut og gjøre akkurat det samme man gjorde i første omgang. Og at de skulle glemme det målet Sola scoret, forteller Taylor til KRS247.

Når det gjelder den tidligere West Ham-spillerens fremtid som Fløy-trener, så er den også avklart med seieren i dag.

– Ja, de spurte meg om jeg ville komme tilbake neste sesong for et par uker siden. Men vi måtte vinne denne kampen for å få dette i boks. Så nå er alt fint, forteller Taylor til KRS247.

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer