Annonse

– Det er nesten litt surrealistisk


Thomas Ski, styreleder i Vindbjart. Foto: Pål Lomeland

Styreleder i Vindbjart, Thomas Schie, er overlykkelig over at laget hans har knust Start 4-0. Han synes seieren var fortjent.

– Det er fantastisk, det er nesten litt surrealistisk at vi slår de såpass kraftig. Utrolig gøy, sier Schie til KRS247.

For Vindbjart var det en stor bonus at det nettopp ble Start de skulle møte i 2. runde i cupen, men Ski synes det var ekstra fantastisk at det ble en såpass stor seier som det ble. Men han skulle gjerne sett at de var litt mer heldig med været.

– Jeg er likevel veldig fornøyd med at det kom så mange som det gjorde, og alt arrangementsmessig har gått som smurt, sier Schie som gjerne tar imot et nytt eliteserielag i 3. runde på Moseidmoen, kanskje Rosenborg?
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer