Annonse

– Det er nå jobben begynner


Starts utviklingsleder, Bård Borgersen. | Foto: Vegard Feltstykket

Utviklingsleder i Start, Bård Borgersen, er klar på at de to lokale unggutta Eirik Wichne og Lasse Sigurdsen, som er nylig tatt opp i A-stallen, ikke må hvile på lauvbærene. Målet er ikke at de skal inn på A-laget. Målet er at de skal bli fremtidens bærebjelker.

– Noen ganger dukker det opp noen tilfeller som kan bli fornøyde med å komme inn i en A-stall. Kravene til disse gutta er at de skal bli bærebjelker og de som skal ta Start videre, sier Borgersen til KRS247.

Han er klar på at gutta må få seg en hverdag som tillater gutta å dyrke fotballen, og hvor gutta er komfortable og tålmodige.

– Jeg tror de er nødt til å få seg en hverdag hvor de har noe å spille på ved siden av fotballen, og så er det å dyrke fotballen 100 %.

Borgersen er, bare så det er sagt, veldig godt fornøyd med at gutta har kommet dit de har.

– Men det er nå det begynner, humrer Borgersen.

Han skryter mye av hvordan spillerne opptrådte i fjor, der Lasse Sigurdsen var tippet mye spilletid for A-laget men endte opp med å måtte trene mye alternativt grunnet et langt skadeavbrekk og Eirik Wichne måtte utvikle seg markant på Start 2.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer