Annonse

– Det er muligheter for alle i dette laget


Mons Ivar Mjelde Foto: Martin Engamo

Etter 1-0-seier over den danske serielederen FC Midtjylland, er Starttrener Mons Ivar Mjelde klar på at alle spillerne som spilte kampen skal ha æren for resultatet. Han mener alle spillerne i gruppa kan hevde seg på laget.

– Det spiller ingen rolle hvor gammel du er. Så lenge du legger ned jobben som trengs har du muligheter som Startspiller, sier Mjelde til krs247.no.

John Olav Nordheim, Mattias Rasmussen, Lars-Jørgen Salvesen og Kristoffer Ajer var alle involverte i kampen. Alle spilte en omgang hver, og får ros av Starttreneren.

Veteranscoring

Det var et flott mål som avgjorde kampen. Tripic kommer seg delvis løs på venstrekanten, slår lavt inn på ca 16 meter, og Espen Hoff setter ballen via stolpen og inn i lengste hjørne. Start fremstod som solide i første omgang. De danske drengene på banen var tidivs nære i andre omgang, men det ble seier for heltane fra Sørlandet.

Hør Mjelde snakke om, blant andre, debutantene Alex DeJohn og Ingvar Jónsson i lydklippet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar