Annonse

– Det er ingenting som kommer seilende


Foto: Glenn Faannessen

Starttrener Steinar Pedersen jakter, sammen med spillerne, på Starts første seier i Tippeligaen siden 4. juli i fjor. Hardt arbeid og dyp konsentrasjon er det som skal skape resultater for Start, mener treneren.

– Det som er viktig er at vi forstår at det er ingenting som kommer seilende av seg selv. Vi må være på i vår egen hverdag og når det er kampsituasjon. Det er det som skaper resultatene og gjør at vi kommer til å vinne, sier Pedersen til KRS247.

I kveld er det et annet lag som står uten seier så langt denne sesongen. Pedersen er godt kjent med østfoldslaget.

– De ønsker å spille. De har hatt omtrent samme serieåpning som oss rent resultatmessig. De har gode spillere. Det krever topp prestasjon av oss uansett hvilket tippeligalag vi møter, sier Starttreneren.

Kampen hører du direkte på Radio Sør Kristiansand.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer