KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det er ikke så langt til Skien

Vindbjart-trener Steinar Skeie tror Odd ser potensialet i Vindbjarts midtbanejuvel. Odd-trener Dag Eilev Fagermo har vært klar på at Odd skal hente telemarkinger, mens talentene i Vindbjart skulle Start hente om noen. Nå ser det ut til at det har snudd, og Vindbjarts store talent Thomas Zernichow linkes til Skiensklubben.

– Jeg har ikke pratet med Fagermo om dette, men jeg tipper de har sett hvor stort potensiale han har. Det er jo ikke så langt til Skien, fastslår Vindbjarttrener Steinar Skeie.

Han mener det at flere tippeligaklubber snuser på blå gutter i Vennesla er en stor fjør i hatten for klubben.

– Vi kommer til å produsere flere tippeligaspillere i denne klubben. Fagermo var jo klar på det da han var her at Zernichow er tippeligaklar. Han er fotrapp, også med ballen i beina. Han er også en fantastisk fin og treningsvillig gutt! Han har noen ting å gå på, og har vært skadeplaget de siste par årene. Men han og et par andre er på vei fram, forteller Skeie.

Thomas Zernichow. | Foto vindbjart.no

Thomas Zernichow. | Foto vindbjart.no

Thomas Zernichow fyller 20 år i løpet av året, spiller med nummer 7 på ryggen, og trives best som indreløper og sentral midtbane i følge Vindbjarts hjemmeside.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/210422318″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]