Annonse

– Det er ikke godt nok


Foto: Glenn Faannessen

Rolf Daniel Vikstøl var tilbake som kaptein på sin vante plass på banen. Han mener Stabæk tok en fortjent seier.

– Vi skal være bedre enn Stabæk på dødballer og headinger, det er vi ikke i dag. Vi er også veldig uoppmerksomme, det er selvfølgelig veldig surt, sier Vikstøl til KRS247.

Han mener at de hele tiden hadde troen på at de skulle klare det, spesielt etter at det ble 1-1 til pause. Start hadde også en ball i mål på stillingen 0-0, men det ville ikke dommeren ha noe av.

– Det var ekstra surt å få den annuleringen, sier kapteinen som synes dagens innsats var av det bedre på lenge.

– Jeg tror at er vi like gode defensivt som vi er i dag, men får luket bort småfeilene vi gjør på defensive dødballer, så kan det bli poeng mot Molde, sier Rolf Daniel Vikstøl som sier at spillergruppa har tro på at kvalifiseringsplassen blir sikret neste helg.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer