KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det er ikke alle som spiller som oss

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes mener Startsupporterne må fortsette å vise tålmodighet utover årets sesong. Etter å ha tapt 5-1 i Sørlandshallen er Sæternes av den mening at de fleste lagene som venter Start vil være mye mer defensive enn hans eget Ulf-lag.

– Vi har såpass tro på vårt spill at vi tør å spille og prøve litt, men jeg tror det er mange lag som legger seg skikkelig bakpå. Det blir nok tøft, sier Sæternes til KRS247.

Han mener det sørlandske publikummet må fortsette å være tålmodige med klubben sin, særlig underveis i kampene mot antatt svakere motstand.

– Vi har vært i OBOS-ligaen en stund, og det er ikke alle lag som spiller så høyt som vi gjør. De går i forsvar og så må man håndtere det.

Starttrener Steinar Pedersen  erkjenner at det er masse som gjenstår å få på plass for laget før sesongstart. Selv etter 5-1 over et antatt topplag på nest øverste nivå hvor laget tar med seg selvtillit og noen åpnede scoringskontoer, er det mye å pirke på frem til april.

– Rytmen offensivt, bruk av de rette tingene, de enkle valgene og flere innleggsituasjoner, ramser Pedersen opp.

– Nå har det vært en del gode resultater i oppkjøringen. Er det grunn for sørlendingene til å bli optimistisk?

– Det skal mer til enn som så for å få sørlendingene til å bli optimistisk, ler Pedersen.

– Vi jobber på vi og gjør en del ting som er bra allerede, så begynner vi for alvor 2. april.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/312117626″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]