Annonse

– Det er en viktig kamp for oss


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Rolf Daniel Vikstøl ble kåret til banens beste mot Haugesund og ser ut til å klare seg meget godt i sin nye posisjon. Han er klar på at det blir viktig å fortsette med nok en god opplevelse i kveld.

– Strømsgodset er bare tre poeng foran oss, så det er en viktig kamp for oss, sier Vikstøl til KRS247 og tror det kommer veldig mye folk på stadion som følge av kampanjen klubben har kjørt i forkant av oppgjøret.

– Det er viktig at vi får en god opplevelse, og det er viktig at vi gir de folkene som kommer en god opplevelse slik at de vil komme tilbake igjen, sier han.

Strømsgodset har ikke hatt like god tid på å restituere seg som Start, som følge av en ekstra lang cupkamp mot Kvik Halden på onsdag, det tror Vikstøl kan bli avgjørende.

– Jeg tror de kommer til å kjenne kampen i beina, så det er en fordel for oss og så vi må bare være veldig skjerpet og vise at vi har mer energi enn de, sier Vikstøl som i likhet med Gummi tror kontringsmulighetene kan være viktige å ta vare på i kampen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer