KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det er en viktig kamp for oss

Rolf Daniel Vikstøl ble kåret til banens beste mot Haugesund og ser ut til å klare seg meget godt i sin nye posisjon. Han er klar på at det blir viktig å fortsette med nok en god opplevelse i kveld.

– Strømsgodset er bare tre poeng foran oss, så det er en viktig kamp for oss, sier Vikstøl til KRS247 og tror det kommer veldig mye folk på stadion som følge av kampanjen klubben har kjørt i forkant av oppgjøret.

– Det er viktig at vi får en god opplevelse, og det er viktig at vi gir de folkene som kommer en god opplevelse slik at de vil komme tilbake igjen, sier han.

Strømsgodset har ikke hatt like god tid på å restituere seg som Start, som følge av en ekstra lang cupkamp mot Kvik Halden på onsdag, det tror Vikstøl kan bli avgjørende.

– Jeg tror de kommer til å kjenne kampen i beina, så det er en fordel for oss og så vi må bare være veldig skjerpet og vise at vi har mer energi enn de, sier Vikstøl som i likhet med Gummi tror kontringsmulighetene kan være viktige å ta vare på i kampen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/209221553″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]