KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det er en utfordring, selvfølgelig

Vindbjarttrener Steinar Skeie har hatt en veldig interessant helg sett med fotballøyne. Daniel Aases debut i Tippeligaen og Vindbjarts kamp mot Odd 2 i kveld. Det blir ofte mange baller i luften for en som liker å ha den langs bakken.

– Det med Daniel Aase viser at veien fra Vindbjart til Tippeligaen ikke er så all verdens lang. Han spiller en god kamp i en uvant posisjon. Blir han brukt på kant vil han bare bli enda bedre, sier Skeie til KRS247.

Skeie ser på Aases overgang til Start som en av mange vanskelige avgjørelser klubben skal stå overfor om alt går etter planen. I år har det vært flere klubber som har snust på Vindbjartspillerne, og det er både positivt og vanskelig for klubben. Vindbjart skal i sin tid rykke opp, men ønsker også å levere spillere til spill i høyere divisjoner.

– Jeg tror begge deler går an, fastslår Vindbjarttreneren.

Uforutsigbar motstander

I kveld skal det verste av bunnkamp i 2. divisjon avdeling 3 unngås med en seier mot Odds andrelag. Disse lagene er vanskeligere å møte enn man kanskje skulle tro, mener Skeie.

– Vi vet mye mindre om Odd enn de andre lagene. Likevel føler jeg at vi er nokså godt forberedt på hva som kommer. Odd 2 spiller 4-3-3 og ganske likt som oss, og vi tror de stiller med et ungt lag. Vi må være på for å klare å ta de, men vi skal nok utnytte de svakhetene de har med et såpass ungt lag, sier Skeie.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/216556286″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]