Annonse

– Det er en drøm


Daniel Aase - Foto: Pål Lomeland

Daniel Aase har tidligere spilt for Start, og fikk slå sine gamle lagkamerater for andre gang i år. For han var det aldri noe strategi om å sikre en liten seier mot gamleklubben.

– Nei, er du gal, vi måtte bare kjøre på, vi kunne ikke begynne å dunke. Vi måtte bare kjøre på videre, sier Daniel Aase til KRS247 på spørsmålet om laget skulle legge seg bakpå og ri på sin 1-0-ledelse de fikk etter straffemålet bare to minutter uti andre omgang.

Han beskriver storseieren mot Start som en drøm, men at de hadde troa på at de kunne klare å slå eliteserielaget.

– At vi skulle slå de 4-0, tror jeg ingen hadde trodd, så det var helt fantastisk, sier Aase, som i likhet med styrelederen ønsker Rosenborg som motstander i neste runde i cupen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer