KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det er bare å ta på seg arbeidshanskene

Det er få som har tro på Start denne sesongen med tabelltips rundt der laget havnet i fjor. Lagets eldstemann Espen Hoff tror det utgangspunktet passer glimrende for Start.

– Vi er klar over at vi har hatt endel utfordringer, samtidig så er vi godt fornøyd med det vi har fått til i vinter, sier Hoff til KRS247 og tror mange vil bli overrasket over hva de har å komme med.

Hoff er klar på at til tross for svingende resultater i treningskampene, må man tenke på at de har stilt veldig forskjellige lag til de kampene.

I kveld møter Start Lillestrøm på Åråsen, et lag de har slitt med å ta poeng mot. Faktisk må vi helt tilbake til 90-tallet før laget tok med seg poeng fra de kampene.

– Lillestrøm er et hardtarbeidende lag så det er bare for oss å ta på oss arbeidshanskene og gjøre oss klar til kamp, sier Espen Hoff.

Lillestrøm starter denne sesongen med ett minuspoeng og er nok veldig sugne på å komme seg på plussiden så raskt som mulig. Avspark er klokken 19:00 og vi starter nedtellingen på radioen klokken 17:00.

 

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/199646534″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]