Annonse

– Det er bare å ta på seg arbeidshanskene


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Det er få som har tro på Start denne sesongen med tabelltips rundt der laget havnet i fjor. Lagets eldstemann Espen Hoff tror det utgangspunktet passer glimrende for Start.

– Vi er klar over at vi har hatt endel utfordringer, samtidig så er vi godt fornøyd med det vi har fått til i vinter, sier Hoff til KRS247 og tror mange vil bli overrasket over hva de har å komme med.

Hoff er klar på at til tross for svingende resultater i treningskampene, må man tenke på at de har stilt veldig forskjellige lag til de kampene.

I kveld møter Start Lillestrøm på Åråsen, et lag de har slitt med å ta poeng mot. Faktisk må vi helt tilbake til 90-tallet før laget tok med seg poeng fra de kampene.

– Lillestrøm er et hardtarbeidende lag så det er bare for oss å ta på oss arbeidshanskene og gjøre oss klar til kamp, sier Espen Hoff.

Lillestrøm starter denne sesongen med ett minuspoeng og er nok veldig sugne på å komme seg på plussiden så raskt som mulig. Avspark er klokken 19:00 og vi starter nedtellingen på radioen klokken 17:00.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer