Annonse

– Det er bare å legge seg flat


Foto: Glenn Faannessen

Start-kaptein Rolf Daniel Vikstøl levde virkelig opp til kallenavnet sitt «Røde-Rolf» da han brukte tre minutter på å bli utvist. Han er veldig lettet over at utvisningen ikke ble avgjørende.

– Det var en ekstremt tøff takling. Jeg tar ballen, men er også borti han Åsen. Jeg var ikke overtent, jeg kom bare i stor fart. Det var ikke gøy å måtte gå ut etter tre minutter. Jeg har sagt fra til gutta at jeg er takknemlig for at de ordnet tre poeng, for hadde det bare blitt ett poeng, ville jeg følt meg som en syndebukk, sier Vikstøl til KRS247.

Han synes at de til tross for seieren ikke spilte en av sesongens beste kamper.

– Vi gir de mange kontringsmuligheter, men vi får mer kontroll i 2. omgang og de skaper ikke så mye. Det er bra for oss å slå de på hjemmebane. Vi trenger ikke gjøre vår beste kamp for å få tre poeng, sier Rolf Daniel Vikstøl.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer