Annonse

– Det dyreste speilet sør for Trondheim


Sæternes i pressesonen etter tapet mot Start i Kristiansand. | Foto: Glenn Faannessen

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes klarte i frustrasjon å ødelegge et speil på Sparebanken Sør Arena da laget hans tapte 2-1 i en jevn kamp. Likevel synes han fakturaen for det nye speilet var i største laget.

– Jeg registrerte det kom en faktura, men de må jo ha kjøpt det dyreste speilet sør for Trondheim. Jeg kunne funnet et til en tredjedel av prisen om jeg skulle gått og handlet, bemerker Sæternes tørt til KRS247.

– Det er viktig å se seg selv i speilet av og til, legger han til.

Speilet på Sørlandet sprakk da Sæternes skulle kaste ei flaske i gulvet i frustrasjon. Flaska var glattere enn først antatt og smalt inn i speilet i bortegarderoben. Da lovte han at speilet skulle erstattes, noe administrerende direktør i Start Even Øgrey Brandsdal synes var flott.

– Skal vi holde oss i grønn økonomisk sone så må vi nesten sende regning, uttalte han i pressesonen etter 2-1-seieren.

Nå skal det forsmedelige tapet revansjeres. Kampen på søndag har hele Sandnes Ulf gledet seg til, forteller Sæternes. Likevel vil han ikke si at det er en sekspoengskamp.

– Uansett hvem som taper, så er det såpass nært at det kan endre seg etter neste helg igjen. Vi har lyst til å vinne kampen og skal gjøre alt for å klare det, sier Ulf-treneren.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer