Annonse

– Det blir kamp


Arkivfoto: Ann Helen Gjerde

Det er lite som tyder på at det ikke blir gjennomført fotballkamp på Sparebanken Sør Arena i kveld. Både arrangementssjefen og administrerende direktør er trygge på at Starts hjemmekamp mot Tromsø blir spilt.

– Jeg kan nesten garantere at det blir kamp nå. Vi har god kontroll. Banen er grønn, varm, jevn og myk nå (kl.12.00). Det er også meldt mindre snø utover dagen, sier Even Øgrey Brandsdal, administrerende direktør i Start til klubbens nettside samtidig som han oppfordrer folk til å kle seg godt.

Det er dagens dommer Dag Vidar Hafsås som til slutt vil ta avgjørelsen et par timer før kampstart.

– Vi er godt forberedt på alle scenarier, og nå er vi trygge på at det blir kamp. Med mindre det skulle komme veldig mye mer snø enn det værmeldingen sier, så går dette fint, sier arrangementssjef Olav Lindebø.

Han advarer likevel om at det kan være glatt på tribunene.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer