Annonse

– Det blir en tøff høst for Start


Foto: Glenn Faannessen

Dag-Eilev Fagermo tror det kommer til å bli et rotterace av en nedrykksstrid for Start og han synes det begynner å bli få lag som kan havne under sørlendingene på tabellen.

– Jeg tror Sandefjord og Mjøndalen er dårligere enn Start, men det begynner å bli tynt, sier Fagermo til KRS247 som gleder seg over at laget hans har meldt seg på i medaljestriden igjen.

– Det var veldig viktig for oss å vinne igjen. Uten seier i dag hadde vi meldt oss av i medaljekampen, sier Odds trener som mener laget lyktes veldig med sitt fokus på høyt press.

De har kjempetrøbbel og vi skaper målene som en konsekvens av at Start sliter med presset vårt, forklarer han som også måtte gjøre noen rokkeringer på lagoppstillingen foran dagens kamp. Det var et nykomponert stopperpar i Jarkko Hurme og Vegard Bergan. Begge har spilt sammen for Odds andrelag i Oddsenligaen og har fungert bra der, noe de også gjorde mot Start.

– De greide seg i dag, men ikke topp for et bedre lag kunne ha straffet oss, sier Dag-Eilev Fagermo.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer