Annonse

– Det blir en stor munnfull for oss


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Michael Christensen tror det blir en travel kamp for Start-forsvaret mot Molde, heldigvis begynner samspillet med Jon Hodnemyr å fungere utmerket.

– Jeg synes det blir bedre og bedre. Jon (Hodnemyr) er en ung fyr med stort potensiale. Han er god til å lytte, noe som er veldig viktig å ha i et lag, sier Michael Christensen til KRS247 som mener Hodnemyr fortsatt har mye å lære, men at man kan se han blir stadig bedre.

Christensen synes Start var heldige som fikk tre poeng mot Tromsø uten å spille spesielt godt, og han vil helst glemme cup-tapet mot Vindbjart tidligere i uken. Men han er helt klar på hva han må gjøre mot Molde i kveld.

– Det blir som i de andre kampene, være på og kunne ta de løpene som vil komme fra Molde. Det kommer til å bli veldig mye trafikk, så da er det viktig å ha god kommunikasjon, sier Christensen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer