KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det blir en spennende høst

For Aalesunds trener Trond Fredriksen var det godt å endelig få en seier igjen etter to bortetap som førte til at tangotrøyene tapte terreng. Dagens seier ga laget en luke på seks poeng ned til kvalifiseringsplass.

– Vi slår et slag som er rett rundt oss, så det var viktig at poengene ble igjen her i Ålesund. Det skaper spenning og engasjement, sier Fredriksen til KRS247.

Han er enig med Matland at de fremstod som veldig usikre før pause, men fikk en bekreftelse på at grepet med å flytte Magne Hoseth på midten var et lurt trekk å gjøre før de siste 45.

– Det å ha Hoseth sentralt gjorde de andre bedre og det var viktig for oss i dag. Jeg er fornøyd med andre omgang og jeg er glad for at vi fikk vist hvor viktige de nye spillerne er for oss. Jeg ser frem til mye moro fra de utover høsten, sier Aalesunds trener om Magne Hoseth og Bjørn Helge Riise som begge fikk sjansen fra start i dag mot Start.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/217494999″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]