KRS247.no

Henter værvarsel...

– Det ble snø under skoene hele veien

Kampen mellom IK Start og Fløy på Sparebanken Sør-Arena ble avblåst etter 67 minutters spill. Tett snøvær gjorde at dommeren mente at det ikke var forsvarlig å spille ferdig kampen.

Fløy ledet 2-1 da kampen ble avbrutt. Tidligere Startspiller, Håkon Buckner scoret begge målene for Fløy. Starts mål ble scoret av Matthias Wilhjalmson på straffespark. Ved pause var stillingen 1-1.

– Det ble håpløst. Kjedelig at det ble slike forhold. De som kom hadde fortjent en bedre fotballkamp enn dette. Det var snø under skoene hele veien og ballen stoppet opp, sa John Olav Norheim til ikstart.no etter kampen.

Start åpnet kampen med Samuel Dirscher, Erlend Segberg – Alex De John – John Olav Norheim – Rolf Daniel Vikstøl, Lars-Jørgen Salvesen – Fernando Paniagua – Gummi Kristjansson – Robert Sandnes, Solomon Owello og Matthias Vilhjalmsson.